Recycling Paper

Despre Fundatia Arctic

Fundatia Arctic s-a conturat organic dintr-o preocupare autentica de a aduce valoare in societatea romaneasca, raspunzand nevoilor actuale, dar mai ales viitoare ale comunitatii,  dorind sa contribuie la progresul general al societatii.

Prin initiative de educatie, Fundatia Arctic isi propune sa devina un catalizator al discutiilor pe teme legate de sustenabilitate si un pilon de sprijin in evolutia noastra, ca societate, catre un viitor mai bun.

Misiune | Viziune | Valori

Ne propunem sa construim o cultura in sfera sustenabilitatii prin incurajarea si sprijinirea romanilor in a contribui activ pentru a face diferenta atat in domeniul social, cat si în cel al mediului. Mai mult decat atat, vrem sa construim un cadru care faciliteaza educatia in zona sustenabilitatii, precum si dezvoltarea unor proiecte de impact si parteneriate cu ONG-uri si autoritati care impartasesc o viziune comuna si valori similare cu ale noastre.

Aspiram catre o societate în care toți oamenii sunt constienti de problemele legate de sustenabilitate, sunt pregatiti sa ia măsuri colective și transmit mai departe aceasta mentalitate catre generaţiile viitoare.

Aducand in prim-plan valorile in care credem, o viziune puternica in vederea unei schimbari pe termen lung și o misiune clara, dorim să-i inspirăm si pe alții să acționeze pentru binele comun.

Membrii Fundatiei